EANS kutsub kliendipäevale 20. mail 2016!

20. mail toimub meie järjekordne kliendipäev, mille käigus anname ülevaate arengutest aeronavigatsiooniteenuse osutamisel ning kohalikust ja rahvusvahelisest koostööst. See on suurepärane võimalus kohtuda ja erialateemadel suhelda!

On rõõm tõdeda, et EANS kliendipäev on läbi aastate kujunenud toredaks traditsiooniks ja nagu ikka, ootame sel päeval meie juurde oma koostööpartnereid, Eesti õhuruumi kasutajate esindajaid ja ka lihtsalt lennundushuvilisi.

“Ürituse üks eesmärke on näidata meie klientidele, mida oleme viimase aastaga teinud ning arutleda osalejatega selle üle, kuidas saaksime oma teenust veelgi paremaks muuta. 2015. aasta üritusel osalesid muuhulgas ka külalisesinejad, kes andsid ülevaate Tallinna lennuvälja rekonstrueerimise ja Ämari lennuvälja tulevikuplaanidest. Need teemad on täna veelgi aktuaalsemad  ning loodame nendest lähemalt rääkida selgi aastal.“, ütleb Tanel Rautits, EANS-i juhatuse esimees, kes ootab aktiivset osavõttu.

Kliendipäeval räägime, millega oleme olnud ametis viimasel aastal. Kavas olevad teemad annavad lisaks tavapärastele lennujuhtimise ja lennuohutuse infole ülevaate ka Tallinna Lennuvälja lennuliikluse ala rekonstrueerimisest (külalisesinejad) ning EANS-i osast Euroopa ühtse vabamarsruudi õhuruumi kujundamisel.

Päeva lõpus toimub soovijatele ekskursioon lennujuhtimissaali ja torni.

Kliendipäeva kava! Ürituse algus on 9:00 ja lõpp 14:30 ning see toimub meie juures Kanali tee põik 3, Rae vald. Ürituse keel on eesti keel. Selleks, et saaksime külaliste tulekuks võimalikult hästi valmistuda, palume oma osalemissoov saata e-posti aadressile klient(a)eans.ee või eans(a)eans.ee ja teha seda hiljemalt 8. maiks.

Peatse kohtumiseni meie juures!

Rita Treimuth

Kliendisuhete juht