Otsime uut finantsjuhti ja pearaamatupidajat!

Ootame enda meeskonnaga liituma uut finantsjuhti ja pearaamatupidajat.

Finantsjuht:

Sa vastutad finantsarvestuse, ärianalüüsi ja –planeerimise protsesside juhtimise ja arendamise eest ning ettevõtte halduse valdkonna eest. Sa juhid rahavooge ja finantsriske ning koostad finantsaruandeid ja –analüüse. Juhtkonna liikmena osaled Sa ettevõtte strateegilises juhtimises. Sinu osakonnas töötab 4 finantsprofessionaali ja 9 haldusspetsialisti. Lennundus on tugevalt reguleeritud valdkond, palju on rahvusvahelisi regulatsioone.

Huvi korral leiab lisainfot siit.

Kandideerimise tähtaeg 11.03.2016

Pearaamatupidaja:

Peamisteks tööülesanneteks on ettevõtte raamatupidamise korraldamine ja raamatupidajate töö koordineerimine. Samuti finants- ja raamatupidamisaruannete ning maksudeklaratsioonide koostamine, informatsiooni vahendamine ja audiitoritega suhtlemine, lisaks ettevõtte juhtide konsulteerimine raamatupidamistegevustes ning raamatupidamislike andmete esitamine majandusaasta aruande koostamiseks.

Huvi korral leiab lisainfot siit.

Kandideerimise tähtaeg 26.03.2016