Lennuliiklusteeninduse Aktsiaseltsi Kliendipäev 8.juunil

Lennuliiklusteeninduse Aktsiaseltsi traditsiooniline kevadine Kliendipäev toimub sel aastal 8.JUUNIL algusega kell 09:30
TÄHELEPANU, registreerumise tähtaeg on juba 28.mai!
Kliendipäevale on oodatud kõik meie koostööpartnerite ja teised Eesti õhuruumi kasutajate esindajad ning kõik, kes on huvitatud aeronavigatsiooniteenustes toimuvatest muudatustest ja arendamisest ning koostöö edendamisest Lennuliiklusteeninduse AS-iga. Kliendipäeva eesmärgiks on anda ülevaade aeronavigatsiooniteenuste valdkonnas toimuvast ning sellealase koostöö edendamise plaanidest. Lisaks LLT AS-i poolsetele esinejatele on kutsutud ettekannetega üles astuma ka külalisesinejad: (esinemise järjekorras) AS Estonian Air’ist, AS Tallinna Lennujaamast, Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumist, Lennuametist ja Õhuväest.
TOIMUMISKOHT: Lennuliiklusteeninduse Aktsiaseltsi Administratiivhoone saalis, I korrus
Kanali tee põik 3, Rae vald, Harjumaa
REGISTREERIMINE: Palume teatada oma osalemine hiljemalt 28. maiks 2012 kasutades meie kodulehekülje tagasiside linki http://www.eans.ee/contact/tagasiside või e-maili aadresse Rita.Treimuth (ätt) eans.ee või eans (ätt) eans.ee. Palume märkida kirjas ära kindlasti oma nimi, amet, ettevõte ja ettevõtte tegevusala.
Registreerumise järel saabub 1-2 tööpäeva jooksul Teile vastav kinnitus e-mailile ning alates 14. maist ka meie palve vastata anonüümses keskkonnas mõnele küsimusele Teie kogemusest meie ettevõttega. Piisava hulga vastuste laekumise korral küsitlusele on meil võimalus anda Teile selle tulemuste ülevaade juba selsamal Kliendipäeval!

 

Peatse kohtumiseni meie juures!
Rita Treimuth
Lennuliiklusteeninduse AS, Kliendisuhete juht

Kliendipäeva kava 2012